Koken

Koken

Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Auteur | Hotelschool Ter Duinen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401420242
Boekomslag voor ISBN: 9789401471718
Boekomslag voor ISBN: 9789089316233
Boekomslag voor ISBN: 9789401427920
Boekomslag voor ISBN: 9789021558677
Boekomslag voor ISBN: 9780684800011


Boekn ©