Koken - Het Ter Duinen Handboek

Koken - Het Ter Duinen Handboek

Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.


Auteur | Hotelschool Ter Duinen
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401471718
Boekomslag voor ISBN: 9789401411011
Boekomslag voor ISBN: 9789401427920
Boekomslag voor ISBN: 9789058563781
Boekomslag voor ISBN: 9789000355754


Boekn ©