Koken editie 2015

Koken editie 2015

Feesteditie van het handboek waarmee al onze topchefs leerden koken Koken - Het handboek is na één jaar al een klassieker! Van het boek werden al meer dan 25.000 exemplaren verkocht! Koken omvat alle basistechnieken met stap-voor-stapfoto's, ca. 600 gerechten, een uitgebreide vaktermenlijst en 100 menu's met de recepten. De hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is ondertussen dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud.

Auteur | Hotelschool Ter Duinen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401471718
Boekomslag voor ISBN: 9789401420242
Boekomslag voor ISBN: 9789089316233
Boekomslag voor ISBN: 9789401411011
Boekomslag voor ISBN: 9780547338279
Boekomslag voor ISBN: 9789460580222


Boekn ©