De chefs van Belgie

De chefs van Belgie

Het meest prestigieuze kookboek over de actuele Belgische topgastronomie Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met stap-voor-stap foto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van België vindt u de gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Sergio Herman, Wout Bru, Piet Huysentruyt, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaak makers van de Belgische keuken.

Auteur | Willem Asaert
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020997408
Boekomslag voor ISBN: 9789048308200
Boekomslag voor ISBN: 9789401400282
Boekomslag voor ISBN: 9789085864318
Boekomslag voor ISBN: 9782873869182
Boekomslag voor ISBN: 9789022340585


Boekn ©