De Belgische keuken van morgen

De Belgische keuken van morgen

Pierre Wynants op zoek naar de beste recepten van 16 sterrenchefs Pierre Wynants blikt terug op zijn carrière en kijkt met veel kennis van zaken vooruit naar de toekomst van de Belgische gastronomie. Samen met gastronomisch columnist Philippe Bidaine en een keur van jonge chefs, vaandeldragers van de zwart-geel-rode keuken van morgen, vertelt hij op vrolijke wijze over een keuken die hij altijd heeft verdedigd. De chefs antwoorden op vragen die alle jonge chefs in de dop zich stellen. Hoe kom je in de keuken terecht? Welke weg kun je het beste volgen als je een echt grote chef wilt worden? Wat zijn de dingen die je wel en niet moet doen? ...

Auteur | Pierre Wynants
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048308200
Boekomslag voor ISBN: 9789002199431
Boekomslag voor ISBN: 9789085864318
Boekomslag voor ISBN: 9789048300006
Boekomslag voor ISBN: 9789020997408
Boekomslag voor ISBN: 9789020977790


Boekn ©