De Belgische keuken

De Belgische keuken

In dit boek wordt aandacht besteed aan de tradities, de geschiedenis, de streekgerechten en tafelmanieren.

Suzanne Vandyck heeft 60 authentieke gerechten geselecteerd. Soepen, voorgerechten, groentegerechten, vis, vlees en gevogelte en ook recepten van desserts en gebak, alles komt aan bod.

De Belgische keuken is een geweldig boek over de culinaire gewoontes en de ingrediƫnten die de basis vormen van deze veelzijdige keuken.

Met meer dan 300 inspirerende foto's, kooktips, voedingstabellen en eenvoudig te volgen recepten is dit een uniek boek voor iedereen die het leuk vindt om een nieuwe keuken te ontdekken.

Auteur | Suzanne Vandyck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401410526
Boekomslag voor ISBN: 9789020978902
Boekomslag voor ISBN: 9781908991225
Boekomslag voor ISBN: 9789045208459
Boekomslag voor ISBN: 9789066112483
Boekomslag voor ISBN: 9789022340585


Boekn ©