Gehakt

Gehakt

Met 'Gehakt' maakt Wim Ballieu komaf met het banale en einde-van-de-maand-eten-imago van gehakt en maakt hij je warm voor de talloze mogelijkheden van het gemalen vlees. Wim staat al geruime tijd gekend als een kok met ballen aan zijn lijf o.a. in zijn restaurants 'Balls & Glory'. Dat hij de allerlekkerste gehaktballen kan maken, weet u intussen maar dat hij nog veel meer met gehakt kan, ontdekt u in dit boek. De titel is tekenend voor de inhoud: een keuken die to the point is, met eenvoudige en vernieuwende recepten. Elk recept kan je bovendien klaarmaken met verschillende soorten gehakt: lam, kip, vegetarisch... Zo kan echt iedereen genieten van de smakelijke creaties van Wim Ballieu! Woensdag gehaktdag? Elke dag gehaktdag!

Auteur | Wim Baillieu
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022335604
Boekomslag voor ISBN: 9789081357418
Boekomslag voor ISBN: 9789464014877
Boekomslag voor ISBN: 9789045200705
Boekomslag voor ISBN: 9789048315529
Boekomslag voor ISBN: 9789048842261


Boekn ©