Homemade sausage

Homemade sausage

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variƫren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt. In het boek vindt u: stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken

Auteur | Chris Carter
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048842261
Boekomslag voor ISBN: 9789048842278
Boekomslag voor ISBN: 9789036620345


Boekn ©