Thuis In De Franse Keuken

Thuis In De Franse Keuken

GUY SAVOY, een van de meest gevierde chef-koks in Frankrijk, werd door de
Relais Gourmands in 2002 tot Chef van het Jaar uitgeroepen. Hij is de
eigenaar van Guy Savoy, een haute cuisine restaurant bij de Arc de Triomphe
in Parijs dat enige tijd geleden met drie Michelinsterren werd
onderscheiden. Guy Savoy heeft zijn culinaire wortels in de Franse regio
Dauphiné nooit vergeten. Daar leerde hij als kind de zuivere smaak van
plaatselijke producten kennen en waarderen. Tegenwoordig combineert hij de
meest luxueuze met de meest eenvoudige ingrediënten in inventieve gerechten
die altijd gebaseerd zijn op de technieken van de klassieke Franse keuken.
In dit kookboek, zijn eerste dat in het Nederlands verschijnt, vertelt hij
alles over recepten uit zijn persoonlijke repertoire, zoals
Sperziebonensalade, Groente-spekquiche en Frambozenclafoutis. Maar hij
geeft ook recepten voor speciale gelegenheden, zoals Lamsstoofpot met
lentegroenten, en Kaassoufflé. Die zijn wat bewerkelijker, maar alle moeite
van het bereiden meer dan waard.

Auteur | G. Savoy
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048844920
Boekomslag voor ISBN: 9789089899019
Boekomslag voor ISBN: 9781445425665
Boekomslag voor ISBN: 9789080703674
Boekomslag voor ISBN: 9789059203730
Boekomslag voor ISBN: 9789032509231


Boekn ©