De bijbel van de Franse keuken

De bijbel van de Franse keuken

De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen

Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld een klassieke uiensoep uit Centraal-Frankrijk, maak de lekkerste varkenskoteletten op Parijse wijze, of reis af naar Zuid-Frankrijk voor coquilles Saint-Jacques uit de oven. Kortom, De bijbel van de Franse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.



MEER DAN 180 RECEPTEN UIT DE FRANSE KEUKEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
INCLUSIEF LIJST MET FRANSE CULINAIRE BEGRIPPEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
MET RECEPTEN UIT ELKE REGIO VAN FRANKRIJK


Auteur | Alain Caron
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048856039
Boekomslag voor ISBN: 9789048844906
Boekomslag voor ISBN: 9789048848287
Boekomslag voor ISBN: 9789048853816
Boekomslag voor ISBN: 9789048863631
Boekomslag voor ISBN: 9789048859795


Boekn ©