A Propos Bistro

A Propos Bistro

Elke culinaire regio in Frankrijk dankt zijn identiteitaan zijn lokale specialiteiten, die stuk voor stuk alle kooktrends hebben doorstaan en nog steeds dagelijks op het menu staan, of het nu in de bistro op de hoek is of thuis. Ze maken onderdeel uit van de tradities, geschiedenis en nationale trots van Frankrijk. A propos bistro is niet zomaar een kookboek. Het neemt de lezer mee op een rondreis door alle culinaire regio’s en langs typisch Franse gebruiken. Uiteraard worden de klassieke Franse gerechten zoals maman die vroeger op zondag op tafel zette opgevoerd – al dan niet in gemoderniseerde versie – maar en passant worden ook de regels van pétanque uitgelegd.

Auteur | Stephane Reynaud
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789464042016
Boekomslag voor ISBN: 9789072975126
Boekomslag voor ISBN: 9789059565593
Boekomslag voor ISBN: 9789048844920
Boekomslag voor ISBN: 9789072975065
Boekomslag voor ISBN: 9789058976123


Boekn ©