A propos bistro

A propos bistro

Het beste uit de Franse keuken, klaargemaakt en bewerkt door chef Stéphane Reynaud We (her)ontdekken terrines, worsten, patés, kazen, crustacés... in meer dan 300 recepten. Om het geheel compleet te maken vind je ook alles over de regels van petanque, hoe je croissants en brood bakt, terrines van foie gras, de regels van rugby, de wijnen van Beaujolais... Een lijvig boek met sfeervolle foto's, handige recepten en schema's en grappige tekeningen, nu in paperbackformaat

Auteur | Stephane Reynaud
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789072975034
Boekomslag voor ISBN: 9789059565593
Boekomslag voor ISBN: 9789464042016
Boekomslag voor ISBN: 9789461432605
Boekomslag voor ISBN: 9789048844920
Boekomslag voor ISBN: 9789072975065


Boekn ©