De zon op je bord!
JOLANDE BURG volgde, na een curiosawinkel in Nederland te hebben gehad, een opleiding aan de Haagse kunstacademie. Inmiddels woont en werkt ze sinds zeven jaar in een eeuwenoude, voormalige armagnacboerderij op het Zuid-Franse platteland. Haar man is culinair en wijnfotograaf en samen reizen ze hiervoor de wereld rond. Naast schilderen en keramiek vervaardigen is haar grootste passie het koken met verse producten. Dit groeide in de loop der jaren uit tot een eerlijke, maar vooral bourgondische vegetarische keuken. Haar kennis op dit gebied deelt ze met anderen tijdens vegetarische kookworkschops op haar boerderij in Frankrijk.
Haar eigen moestuin, met een overdaad aan kruiden en groenten, is de inspiratiebron voor alle mooie gerechten in dit boek, die in woord en beeld doen watertanden. Alle gerechten hebben een heldere receptuur en zijn prachtig gefotografeerd.
'De zon op je bord' is niet alleen bedoeld voor vegetariërs, maar vooral ook voor hen, die nog geen ervaring hebben met vleesloze maaltijden. Dit boek biedt niet alleen inspiratie voor dagelijks vegetarisch eten, maar is ook goed te gebruiken voor een vleesloze dag tussendoor.
Mét wijnadviezen, omdat Jolande vindt, dat een maaltijd pas echt af is, als er een passende wijn bij wordt geschonken.
Haar eigen moestuin, met een overdaad aan kruiden en groenten, is de inspiratiebron voor alle mooie gerechten in dit boek, die in woord en beeld doen watertanden. Alle gerechten hebben een heldere receptuur en zijn prachtig gefotografeerd.
'De zon op je bord' is niet alleen bedoeld voor vegetariërs, maar vooral ook voor hen, die nog geen ervaring hebben met vleesloze maaltijden. Dit boek biedt niet alleen inspiratie voor dagelijks vegetarisch eten, maar is ook goed te gebruiken voor een vleesloze dag tussendoor.
Mét wijnadviezen, omdat Jolande vindt, dat een maaltijd pas echt af is, als er een passende wijn bij wordt geschonken.
Auteur | | J. Burg |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |