Spaanse smaken
In Spaanse smaken wordt de lezer niet alleen meegevoerd door de verborgen keuken van Spanje, de boerengerechten, de regionale specialiteiten, maar ook door de moleculaire keuken die Spanje weer op de culinairekaart heeft gezet. Erik Spaans bezocht de 14 besterestaurants, proefde en fotografeerde de gerechten van de meest bijzondere chefs en tekende de recepten op zo’n wijze op dat iedereen ze thuis kan bereiden.Erik Spaans, bekend wijn schrijver en fotograaf, schreef een overzicht van de Spaanse keuken, dat je het water door de mond doet lopen. Van de dorre binnenlanden, via de druk drukbevolkte Costas en de ruige, vruchtbare Pyreneeën tot aan de vulkanische bergen van deCanarische eilanden. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan de wijnen van Spanje. Alle belangrijke gebieden, druivensoortenen wijnen worden onder de loep genomen en beschreven. Zo ontstaat er een compleet beeld van alles wat met genieten van eten en drinken te maken heeft.
Auteur | | E. Spaans |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |