Spaans koken

Spaans koken

Eieren, spaanse pepers, kikkererwten, zeevruchten, paprika's, rijst; Spaanse gerechten zijn kleurrijk en smakelijk. Ze zijn stevig en smaken sterk: met sinaasappel brengt u een karamelpudding op smaak, van knoflook maakt u soep en gebakken verse sardines serveert u met tomatensaus.
Als u van kleurrijke, voedzame en zware gerechten houdt, probeer dan deze recepten. Niet alleen bekende gerechten als paella en gazpacho worden beschreven. Ook alledaagse gerechten verdienen een plaats: ei- en visgerechten, vleesstoofpotten en een greep uit overheerlijke Spaanse desserts.

Auteur | A. Wilson
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789066114777
Boekomslag voor ISBN: 9789490561093
Boekomslag voor ISBN: 9789055135684
Boekomslag voor ISBN: 9789020956054
Boekomslag voor ISBN: 9789066115774
Boekomslag voor ISBN: 9789048304424


Boekn ©