Spaans koken
Eieren, spaanse pepers, kikkererwten, zeevruchten, paprika's, rijst; Spaanse gerechten zijn kleurrijk en smakelijk. Ze zijn stevig en smaken sterk: met sinaasappel brengt u een karamelpudding op smaak, van knoflook maakt u soep en gebakken verse sardines serveert u met tomatensaus.
Als u van kleurrijke, voedzame en zware gerechten houdt, probeer dan deze recepten. Niet alleen bekende gerechten als paella en gazpacho worden beschreven. Ook alledaagse gerechten verdienen een plaats: ei- en visgerechten, vleesstoofpotten en een greep uit overheerlijke Spaanse desserts.
Als u van kleurrijke, voedzame en zware gerechten houdt, probeer dan deze recepten. Niet alleen bekende gerechten als paella en gazpacho worden beschreven. Ook alledaagse gerechten verdienen een plaats: ei- en visgerechten, vleesstoofpotten en een greep uit overheerlijke Spaanse desserts.
Auteur | | A. Wilson |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |