Neem Nu Oesters
Eenmaal verzot op de smaak van de oester, laat die je nooit meer los. Het lijkt zo simpel maar je proeft zoutén zoet, vers water én aard tonen. De ‘fines claire’s maakt weer heel anders dan de ‘wellfleet’; met bier is het weer een heel andere ervaring dan met witte wijn of prosecco. In Neem nu oesters komen de belangrijkste vragen aanbod voor de echte oesterliefhebber: Hoe leeft een oester? Hoe maak je ze open? Waar koop je ze het beste? In de winkel of aan de bar? Bij welke restaurants kun jede beste oesters bestellen? In deze compacte oestergids neemt oesterdeskundigeen kampioen-oesteropener Patrick Murray ons aan dehand en geeft antwoord op alle vragen over dit kleine natuur wonder. Inspirerend voor de kenner; een ontdekkings tocht voor beginners. Aangevuld door de beste Oesterrestaurants van Nederland, geselecteerd door Special Bite.
Auteur | | P. Macmurray |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |