Oesterboek

Oesterboek

Bekroond als het beste kookboek voor vis 2003!
Zeeuwse oesters, zowel platte als creuses, kruipen uit hun schulp in deze nieuwste creatie van gastronoom Stefaan Daeninck en fotograaf Douglas Moors.
De 50 oestergerechten, van ijskoud tot warm, worden op een eigenzinnige manier belicht en in beeld gebracht.
Een boek dat voldoet aan uw zinnenprikkelende culinaire verlangens!
2003: Gourmand World Cookbook Awards: Best Fish Cookbook.

Auteur | Stefaa Daeninck
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401481137
Boekomslag voor ISBN: 9781419719226
Boekomslag voor ISBN: 9789038811420
Boekomslag voor ISBN: 1230005251735
Boekomslag voor ISBN: 9789490028350
Boekomslag voor ISBN: 9789066115675


Boekn ©