De zomer op tafel

De zomer op tafel

92 goede redenen om aan tafel te gaan!

Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomers recept. Zo heeft u voor elke dag volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder 'Á propos bistro' en 'Barbecue & plancha'. De zomerrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak '365 goede redenen om aan tafel te gaan'.

Auteur | Stephane Reynaud
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059565685
Boekomslag voor ISBN: 9789048841585
Boekomslag voor ISBN: 9789059566514
Boekomslag voor ISBN: 9789089311948
Boekomslag voor ISBN: 9789072975034
Boekomslag voor ISBN: 9789059566002


Boekn ©