De lente op tafel

De lente op tafel

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft. Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Auteur | Stephane Reynaud
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059565685
Boekomslag voor ISBN: 9789059566217
Boekomslag voor ISBN: 9789059566514
Boekomslag voor ISBN: 9789089982377
Boekomslag voor ISBN: 9789072975065
Boekomslag voor ISBN: 9789045206912


Boekn ©