De winter op tafel

De winter op tafel

92 gerechten voor gure winterdagen
Dagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari en februari een zalig recept en veel inspiratie om te koken wat het seizoen te bieden heeft.
De winterrecepten in dit boek zijn afkomstig uit de culinaire almanak '365 goede redenen om aan tafel te gaan'.
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

Auteur | Stephane Reynaud
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenbalie logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059566514
Boekomslag voor ISBN: 9789059566217
Boekomslag voor ISBN: 9789059566002
Boekomslag voor ISBN: 9789072975041
Boekomslag voor ISBN: 9789464042016
Boekomslag voor ISBN: 9789059567573


Boekn ©