Wagamama noedels
Het Wagamama Kookboek bracht het verhaal over een succesformule en was gebaseerd op het menu en de bijbehorende recepten van deze restaurantketen. Dit nieuwe boek is geïnspireerd door Wagamama’s belangrijkste specialiteit – noedels – en geeft adviezen over de manier van bereiden, serveren en eten.
Noedels zijn het fast food van deze tijd, de pasta van de 21ste eeuw. Zo weinig mogelijk gedoe en zo veel mogelijk genieten: daar gaat het om. Noedels als troosteten, noedels als feesteten, noedels voor een gezellig samenzijn en noedels voor de snelle eenpersoonsmaaltijd.
De enorm veelzijdige noedels duiken op in soep en bijgerechten, in de vorm van nestjes voor vlees, vis of groenten, als bedje voor curry, en in salades. Je kunt ze roerbakken of aanmaken, of pocheren in een bedwelmende bouillon. Noedels zijn bovendien gezond: rijk aan goede koolhydraten en vetarm. Daar komt nog bij dat voor de meeste gerechten gebruik wordt gemaakt van verse groenten en vis.
In dit boek staan meer dan 120 recepten van verrukkelijke gerechten – die al even smaakvol in beeld zijn gebracht.
Noedels zijn het fast food van deze tijd, de pasta van de 21ste eeuw. Zo weinig mogelijk gedoe en zo veel mogelijk genieten: daar gaat het om. Noedels als troosteten, noedels als feesteten, noedels voor een gezellig samenzijn en noedels voor de snelle eenpersoonsmaaltijd.
De enorm veelzijdige noedels duiken op in soep en bijgerechten, in de vorm van nestjes voor vlees, vis of groenten, als bedje voor curry, en in salades. Je kunt ze roerbakken of aanmaken, of pocheren in een bedwelmende bouillon. Noedels zijn bovendien gezond: rijk aan goede koolhydraten en vetarm. Daar komt nog bij dat voor de meeste gerechten gebruik wordt gemaakt van verse groenten en vis.
In dit boek staan meer dan 120 recepten van verrukkelijke gerechten – die al even smaakvol in beeld zijn gebracht.
Auteur | | H. Arnold |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |