Het Wagamama-kookboek
Verrukkelijke Japanse noedelgerechten
Positive Eating + Positive Living
In dit schitterende kookboek geeft culinair auteur Hugo Arnold een kijkje in de keuken van de Wagamama-restaurants, een keten met vestigingen over de hele wereld, waaronder een restaurant aan het Max Euweplein in Amsterdam. De gerechten die er worden geserveerd zijn gebaseerd op de traditionele, tweehonderd jaar oude ramen-shops in Japan, waar voedzame gerechten worden bereid die gezond zijn voor lichaam en geest.
De gerechten in dit boek zijn geschikt voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariƫrs. Zij worden altijd snel bereid, van verse producten met een hoge kwaliteit, waarmee smaak en voedingswaarde behouden blijven. Tussen de recepten door is informatie opgenomen over de verschillende producten, de bereidingstechnieken en het gebruikte keukengerei.
Hugo Arnold schreef culinaire columns in de London Evening Standard, de Financial Times en tegenwoordig in de Irish Times. Hij schreef zes kookboeken, en kreeg in 2001 de Glenfiddich Food Award voor zijn vernieuwende manier van schrijven.
Wagamama is gebaseerd op de Japanse voedingswijze van verse, magere, energierijke ingrediƫnten - Japanners hebben de hoogste levensverwachting van alle mensen op de wereld
Positive Eating + Positive Living
In dit schitterende kookboek geeft culinair auteur Hugo Arnold een kijkje in de keuken van de Wagamama-restaurants, een keten met vestigingen over de hele wereld, waaronder een restaurant aan het Max Euweplein in Amsterdam. De gerechten die er worden geserveerd zijn gebaseerd op de traditionele, tweehonderd jaar oude ramen-shops in Japan, waar voedzame gerechten worden bereid die gezond zijn voor lichaam en geest.
De gerechten in dit boek zijn geschikt voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariƫrs. Zij worden altijd snel bereid, van verse producten met een hoge kwaliteit, waarmee smaak en voedingswaarde behouden blijven. Tussen de recepten door is informatie opgenomen over de verschillende producten, de bereidingstechnieken en het gebruikte keukengerei.
Hugo Arnold schreef culinaire columns in de London Evening Standard, de Financial Times en tegenwoordig in de Irish Times. Hij schreef zes kookboeken, en kreeg in 2001 de Glenfiddich Food Award voor zijn vernieuwende manier van schrijven.
Wagamama is gebaseerd op de Japanse voedingswijze van verse, magere, energierijke ingrediƫnten - Japanners hebben de hoogste levensverwachting van alle mensen op de wereld
Auteur | | H. Arnold |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |