Noedels

Noedels

Als er één soort eten is dat comfortfood schreeuwt, is het wel noedels. Of ze nou in een dampende kom soep zijn verwerkt of in een vettige, pittige saus, niks geeft zoveel troost als een flinke dosis noedels naar binnen slurpen. Mond dicht bij de kom, stokjes in de aanslag en let’s go. Noedels komen in verschillende soorten en maten en elk gerecht heeft weer een ander type noedel nodig. Emma legt het je in dit boek allemaal uit en leert je ook hoe je zelf verschillende soorten noedels kunt maken.


Van 1-minuut noedelsaus en boterige ontbijtnoedels tot mapo mac and cheese en gimmari met japchae. Verder deelt Emma naast warme noedelsoepen ook diverse recepten voor koude noedels, en wat te denken van een Korean corn dog met ramencrispies?


‘De enorme variatie aan gerechten valt meteen op: hartig en zoet, gestoofd en gefrituurd; geroerbakt en rauw. Dit alles met Emma’s bekende Amazing Asia-touch. Tofu overtuigt door heldere receptuur en mooie fotografie. Een origineel en goed geschreven boek waar de hartstocht vanaf spat.’ – Juryrapport Het Gouden Kookboek 2022 over Tofu


Auteur | Emma de Thouars
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
bruna logo boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038808666
Boekomslag voor ISBN: 9789038811840
Boekomslag voor ISBN: 9789461433114
Boekomslag voor ISBN: 9789038809892
Boekomslag voor ISBN: 9789463812153
Boekomslag voor ISBN: 9789045039732


Boekn ©