Paddestoelen uit de keuken van Carluccio
Eindelijk verschijnt het boek dat Carluccio al zo lang wilde maken!
De Italianen zoeken en eten al sinds eeuwen paddestoelen en ook in veel andere Europese landen zijn in oude kookboeken recepten voor paddestoelen opgenomen. Antonio Carluccio heeft van jongs af met zijn vader en diens vrienden paddestoelen gezocht en zo ontstond een grote passie.
In Paddestoelen uit de keuken van Antonio geeft hij zijn favoriete recepten voor soepen, kleine gerechtjes, pasta, rijst en pizza, vegetarische gerechten en gerechten met vis, vlees, wild en gevogelte in combinatie met verschillende paddestoelen. Het receptendeel wordt voorafgegaan door een hoofdstuk vol biologische informatie. Een beschrijving van de wilde en gekweekte soorten met hun Latijnse naam, hun karakteristieken, seizoen en groeiplaats. Tips voor het zoeken, het voorbereiden en bereiden, en het conserveren. Van elke paddestoel is een duidelijke foto opgenomen. Paddestoelen uit de keuken van Antonio is een inspirerend boek voor liefhebbers van dit bijzondere product.
Antonio Carluccio is bekend van tv-kookprogramma's van de BBC. Kort geleden ontving hij de Commendatore van de Italiaanse regering voor zijn promotie van de Italiaanse keuken en producten.
Van zijn hand verscheen een groot aantal kookboeken, die alle werden vertaald: Complete Italian Food, Antonio Carluccio's vegetables, Antonio Carluccio goes wild, Antonio Carluccio's passion for pasta, Antonio's Carluccio's favourite Italian recipes en Antonio Carluccio's Southern Italian Feast. Hij verzorgde voor de BBC twee zeer succesvolle tv-series.
• Beschrijvingen van de wilde en gekweekte paddestoelen, en de giftige en eetbare soorten
• 150 duidelijk beschreven klassieke en vernieuwende recepten
De Italianen zoeken en eten al sinds eeuwen paddestoelen en ook in veel andere Europese landen zijn in oude kookboeken recepten voor paddestoelen opgenomen. Antonio Carluccio heeft van jongs af met zijn vader en diens vrienden paddestoelen gezocht en zo ontstond een grote passie.
In Paddestoelen uit de keuken van Antonio geeft hij zijn favoriete recepten voor soepen, kleine gerechtjes, pasta, rijst en pizza, vegetarische gerechten en gerechten met vis, vlees, wild en gevogelte in combinatie met verschillende paddestoelen. Het receptendeel wordt voorafgegaan door een hoofdstuk vol biologische informatie. Een beschrijving van de wilde en gekweekte soorten met hun Latijnse naam, hun karakteristieken, seizoen en groeiplaats. Tips voor het zoeken, het voorbereiden en bereiden, en het conserveren. Van elke paddestoel is een duidelijke foto opgenomen. Paddestoelen uit de keuken van Antonio is een inspirerend boek voor liefhebbers van dit bijzondere product.
Antonio Carluccio is bekend van tv-kookprogramma's van de BBC. Kort geleden ontving hij de Commendatore van de Italiaanse regering voor zijn promotie van de Italiaanse keuken en producten.
Van zijn hand verscheen een groot aantal kookboeken, die alle werden vertaald: Complete Italian Food, Antonio Carluccio's vegetables, Antonio Carluccio goes wild, Antonio Carluccio's passion for pasta, Antonio's Carluccio's favourite Italian recipes en Antonio Carluccio's Southern Italian Feast. Hij verzorgde voor de BBC twee zeer succesvolle tv-series.
• Beschrijvingen van de wilde en gekweekte paddestoelen, en de giftige en eetbare soorten
• 150 duidelijk beschreven klassieke en vernieuwende recepten
Auteur | | Antonio Carluccio |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |