Paddestoelen En Truffels

Paddestoelen En Truffels

* Acht prachtig geïllustreerde en praktische Italiaanse kookboekjes
*
Leer de rijke en zuivere smaak van eerlijke streekproducten onderscheiden
*
Een must voor alle Carluccio-fans, italofielen en lekkerbekken
In de reeks Koken met Carluccio, die werd gedistilleerd uit het complete naslagwerk Eten in Italië, belicht topkok Antonio Carluccio van de gelijknamige tv-serie telkens een ander hoofdingrediënt uit de rijke Italiaanse keuken: antipasti, pasta, groenten en salades, vis en schaaldieren, vlees, wild en gevogelte, paddestoelen en truffels, brood en gebak, en ten slotte nagerechten.
Ieder van de deeltjes vormt op zich een schitterende bloemlezing van het beste wat de Italiaanse bodem en producten te bieden hebben. Elke titel telt naast een twintigtal recepten ook een boeiende inleiding waarin Carluccio vertelt over de oorsprong en geschiedenis, de teelt en de traditionele en moderne productie- en conserveringstechnieken, maar ook over variëteiten en specialiteiten van Italiaanse regio's, telkens gekruid met zijn persoonlijke ervaringen en aankooptips. Carluccio's filosofie is even simpel als onweerstaanbaar : gebruik verse ingrediënten van hoge kwaliteit en bewaar de zuivere smaak van eerlijk voedsel. Een prachtig geschenkidee voor al wie genoten heeft van de tv-serie met deze sympathieke, rondborstige Italiano vero.

Auteur | Antonio Carluccio
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048306770
Boekomslag voor ISBN: 9789059641549
Boekomslag voor ISBN: 9789059564947
Boekomslag voor ISBN: 9789059562769
Boekomslag voor ISBN: 9789059560314
Boekomslag voor ISBN: 9789020978995


Boekn ©