Koken met paddenstoelen

Koken met paddenstoelen

Andrea Gentl deelt in dit boek met veel enthousiasme haar grote passie voor paddenstoelen. Ze geeft uitleg over paddenstoelen en de vele verschillende technieken om ze te bereiden – van het maken van rustgevend paddenstoelenpoedervoor over de muesli tot een schnitzel van oesterzwammen.

Koken met paddenstoelen verbreedt je kennis over het gebruik van meer dan twintig soorten paddenstoelen als voedsel: van smaakmaker tot de ster van de maaltijd.

De gerechten klinken deels bekend – lasagne, risotto, boeuf bourguignon en brownies – maar de ingrediënten en smaken zijn even onverwacht als heerlijk. In totaal bevat dit kookboek bijna 100 recepten die de krachtige smaken en gezondheidsbevorderende eigenschappen van ’s werelds meest magische ingrediënt ontsluiten.


Auteur | Andrea Gentl
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780754832867
Boekomslag voor ISBN: 9789491525773
Boekomslag voor ISBN: 9789059203686
Boekomslag voor ISBN: 9789061128243
Boekomslag voor ISBN: 9789050115216
Boekomslag voor ISBN: 9789087240073


Boekn ©