Wild & Co.

Wild & Co.

De meeste mensen die willen genieten van een goed stuk wild, gaan naar een restaurant, omdat ze denken dat wild bereiden moeilijk en tijdrovend is. Kim Maclean, die zich haar hele leven al bezighoudt met koken, laat zien dat er vele mogelijkheden zijn om zelf tamelijk eenvoudig wildgerechten te maken. Er zijn veel soorten wild, zowel haarwild (hert, ree, wild zwijn) als vederwild (fazant, wilde eend, patrijs), waardoor het smaakpalet van wild ongekend uitgebreid is.

Kim Maclean, geboren in Canada, maar reeds jaren woonachtig in Nederland, is altijd bezig met koken en eten. Zij schrijft onder andere over eten in NRC Handelsblad, is co-auteur van de diverse NRC Handelsblad-kookboeken en vertaalde ook andere kookboeken.

Auteur | Mc Lean
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789076685816
Boekomslag voor ISBN: 9789059472075
Boekomslag voor ISBN: 9789048301195
Boekomslag voor ISBN: 9789054261018
Boekomslag voor ISBN: 9789057202650
Boekomslag voor ISBN: 9789059202214


Boekn ©