Sauzen Van Klassiek Tot Internationaal

Sauzen Van Klassiek Tot Internationaal

Sauzen begint met een inventarisatie van de meest essentiële ingrediënten en het beste keukengerei voor het maken van de perfecte saus. Op een heldere manier worden de basistechnieken uit de doeken gedaan. De stapsgewijze uitleg bij de recepten zorgt iedere keer voor een perfect resultaat. De meeste recepten hebben slechts enkele ingrediënten nodig en zijn verrassend snel en gemakkelijk te maken.
Voor iedere thuiskok heeft Sauzen een opmerkelijke verzameling recepten om smaakvolle of spannende combinaties te creëren. Van klassiekers als mayonaise en delicate bechamelsaus tot internationale sauzen als salsa verde en pittige rouille. Sauzen bieden eindeloze variatiemogelijkheden om gerechten in smaak, kleur en textuur aan te passen.
* Met meer dan honderd hartige en zoete sauzen voor elke gelegenheid
* Met handige tips en praktische informatie over kooktechnieken, ingrediënten en keukengerei
* Met prachtige sfeerfoto's en duidelijke stap-voor-stap foto's

Auteur | Joanna Farrow
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044723717
Boekomslag voor ISBN: 9789058550491
Boekomslag voor ISBN: 9789058550767
Boekomslag voor ISBN: 9789048859696
Boekomslag voor ISBN: 9789461432636


Boekn ©