Kookbijbels - Sausbijbel

Kookbijbels - Sausbijbel

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Auteur | Julius Jaspers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
bruna logo boekenwereld logo libris logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048862627
Boekomslag voor ISBN: 9789048865437
Boekomslag voor ISBN: 9789048870547
Boekomslag voor ISBN: 9789048863723
Boekomslag voor ISBN: 9789048868735
Boekomslag voor ISBN: 9789048866526


Boekn ©