Vlees

Vlees

Vlees is een boek voor iedereen die geniet van lekker eten en in het bijzonder voor elke vleesliefhebber. In vier hoofdstukken spelen varkensvlees, kalfs- en rundvlees, lamsvlees en vleeswaren en rookworst de hoofdrol. Maar ook passende bijgerechten en sauzen zijn niet vergeten.

Met dit inspirerende boek is de bereiding van vlees niet moeilijk meer! Varkenshaasje met mosterdsaus, gevulde kalfsborst, staartstuk in rode wijn, lamskoteletjes met parmezaanse kaaskorst en stamppot andijvie met gevulde rookworst zijn slechts vijf van de 165 heerlijke gerechten.
De prachtige foto's en de overzichtelijke, stap voor stap beschrijvingen van de recepten maken dit boek extra aantrekkelijk. Ieder recept heeft de kwaliteit zoals u die van ons mag verwachten.


Auteur | Tip Culinair
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059646087
Boekomslag voor ISBN: 5413660840919
Boekomslag voor ISBN: 9789058563033
Boekomslag voor ISBN: 9789076218854
Boekomslag voor ISBN: 9789040091261
Boekomslag voor ISBN: 9789058550996


Boekn ©