Groot handboek sauzen

Groot handboek sauzen

Basissauzen, bereidingswijzen en recepten
Bechamelsaus, hollandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, all'arrabiata, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus… In dit lijvige handboek staat écht alles over de bereiding van sauzen en fonds. De sauzen zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken: sauzen voor vlees, wild, gevogelte, vis en zeevruchten, pastasauzen, sauzen voor bij groenten, aardappelen en salade en ten slotte zoete sauzen voor bij desserts en fruit. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Samen met de bereiding van de saus krijgt u steeds een recept voor een gerecht waar u de saus bij kunt serveren. Als toegift krijgt u ook nog uitvoerige keukenhulp bij 'ongelukjes'. Met tips en trucs om moeilijke situaties en onverwachte probleempjes op te lossen. En achter in het boek staat een tabel met een overzicht van alle sauzen om snel de passende saus terug te vinden. Kortom, dit boek is een onmisbare keukenhulp voor iedereen die van koken houdt!

Auteur | Teubner
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048859696
Boekomslag voor ISBN: 9789461432636
Boekomslag voor ISBN: 9789463378086
Boekomslag voor ISBN: 9789461431547
Boekomslag voor ISBN: 9789045204499


Boekn ©