Honing

Honing

Wist je dat er zowel zwarte als witte honing bestaat? Dat vele sporters zweren bij honing als belangrijke energieleverancier? Waar komt het woord ‘honeymoon’ vandaan? Welke impact hebben bijen op ons voedsel? En hoe kun je kwaaltjes met honing bestrijden?
In Honing. Een en al natuur vind je echt álles over deze heerlijke delicatesse. Van beroemde bijenhouders en honingbier tot bijenweides en honingmassages. Honing is een waar geschenk van de natuur: het wordt gebruikt als geneesmiddel en verzorgingsproduct en is bovendien onmisbaar in de keuken. Laat je verrassen door de vele kwaliteiten van honing en ontdek boeiende weetjes over bijen en over het maken en gebruiken van honing.
Journaliste Karin Swiers en fotograaf Hans Westerling brachten een bezoek aan imkers, bijenmusea, en honingproducenten. In zes thema’s - eten, bewegen, werken, liefhebben, verzorgen en koken – brengen ze de zoete wereld van honing naar je toe.

Auteur | Karin Swiers
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789089899699
Boekomslag voor ISBN: 9789062554751
Boekomslag voor ISBN: 9789022007662
Boekomslag voor ISBN: 9789059208018
Boekomslag voor ISBN: 9789021529592
Boekomslag voor ISBN: 9789082422221


Boekn ©