Lekker Hollands
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten
je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle
seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste
Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot
Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en
aspergesoep met Stellendamse garnalen.
je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle
seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste
Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot
Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en
aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Auteur | | Yolanda van der Jagt |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |