Power to the pieper
Er zijn honderden soorten aardappelen verkrijgbaar en misschien nog wel meer manieren om ze te bereiden. Aardappels zijn gezond, het hele jaar door verkrijgbaar, maar vooral ontzettend lekker. Samuel Levie brengt in Power to the Pieper een ode aan de aardappel en laat zien waarom deze al eeuwen een belangrijk onderdeel is van onze culinaire traditie.
Receptontwikkelaars en kookboekenschrijvers Jonah Freud en Yolanda van der Jagt schreven voor dit boek zeventig recepten, van de perfecte aardappelpuree tot een heerlijke Marokkaanse aardappelsalade met komijn en koriander. Koken, bakken, pureren, stomen, poffen, uit de oven, frituren... we hebben zelfs een aantal aardappeldesserts! Dit is hét boek voor de pieperliefhebber. Power to the Pieper!
Receptontwikkelaars en kookboekenschrijvers Jonah Freud en Yolanda van der Jagt schreven voor dit boek zeventig recepten, van de perfecte aardappelpuree tot een heerlijke Marokkaanse aardappelsalade met komijn en koriander. Koken, bakken, pureren, stomen, poffen, uit de oven, frituren... we hebben zelfs een aantal aardappeldesserts! Dit is hét boek voor de pieperliefhebber. Power to the Pieper!
Auteur | | Samuel Levie |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |