Rick Steins Vis-Odyssee
Rick Stein is zonder meer de populairste viskok van Engeland en van ver daarbuiten. Zijn ongecompliceerde kookstijl, zijn smakelijke gerechten en zijn ongebreidelde enthousiasme hebben honderdduizenden lezers al overtuigd van de vele mogelijkheden en smaken van vis.
Voor zijn vis-odyssee heeft Rick Stein de verrukkelijkste visrecepten uit alle delen van de wereld verzameld. Uit Thailand komt Gestoomde krab met citroengrasdressing en uit Australië Gegrilleerde kabeljauw met laksonoedels en sambal blachan. Aan de Amerikaanse oostkust geldt Charleston Seafood Gumbo als een specialiteit, evenals Po'Boys, een oorspronkelijk uit liefdadigheid aan de arme jongens' uitgedeelde oestersandwich.
Ook de Europese viskeuken komt aan bod, onder andere met Zórzuelo, de beroemde Catalaanse visstoofschotel; Tonijn met connellinibonen uit Italië; Truite au bleu, forel met mousselinesaus uit Frankrijk; en de Schotse delicatesse Kedgeree van Arbroath smokies.
Voor zijn vis-odyssee heeft Rick Stein de verrukkelijkste visrecepten uit alle delen van de wereld verzameld. Uit Thailand komt Gestoomde krab met citroengrasdressing en uit Australië Gegrilleerde kabeljauw met laksonoedels en sambal blachan. Aan de Amerikaanse oostkust geldt Charleston Seafood Gumbo als een specialiteit, evenals Po'Boys, een oorspronkelijk uit liefdadigheid aan de arme jongens' uitgedeelde oestersandwich.
Ook de Europese viskeuken komt aan bod, onder andere met Zórzuelo, de beroemde Catalaanse visstoofschotel; Tonijn met connellinibonen uit Italië; Truite au bleu, forel met mousselinesaus uit Frankrijk; en de Schotse delicatesse Kedgeree van Arbroath smokies.
Auteur | | Rick Stein |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |