Van Kust Tot Kust

Van Kust Tot Kust

Rick Stein heeft een passie voor verse etenswaar die hem op reis naar verschillende continenten heeft gebracht. Langs schitterende kusten naar de allerbeste producten die deze kusten te bieden hebben. Van een klassieke steak van de rotsen van Cornwall tot een eendenborst met meloen in Sydney. De hoofdstukken zijn ingedeeld per regio: Groot-Brittanniƫ en Ierland, West-Europa, Mediterranee en Midden-Oosten, India, Verre Oosten, Australiƫ en Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarnaast geeft Stein een aantal basisrecepten en bereidingstechnieken.

Auteur | Rick Stein
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043903981
Boekomslag voor ISBN: 9789021548319
Boekomslag voor ISBN: 9781785940927
Boekomslag voor ISBN: 9781849905787
Boekomslag voor ISBN: 9781846076145
Boekomslag voor ISBN: 9781846077166


Boekn ©