Vis

Vis

RECEPTEN EN TIPS OVER DE SCHATTEN VAN DE ZEE

Vis is een culinaire traktatie, niet alleen in een restaurant, maar ook
thuis. Gebakken, geroosterd, gegrild of gestoomd: met vis kunt u vrijwel alle kanten uit. Vis is niet alleen buitengewoon smakelijk, maar ook gezond. In Japan, waar veel vis wordt gegeten, leven de mensen gemiddeld langer.

Vis! is meer dan alleen een kookboek. Vis! geeft informatie over het kopen van vis. Welke vissoorten zijn bijvoorbeeld seizoensgebonden7. Vis! laat zien waar u op moet letten wanneer u bijvoorbeeld verse kabeljauw koopt. Maar ook schaal- en schelpdieren, zoals mosselen, krab en kreeft, worden besproken. Met Vis! kunt u nu zelf een spannend gerecht met bijvoorbeeld rode snopper of zonnevis maken. Vis! is het complete viskookboek; informatief en smakelijk.

Sophie Grigson verzamelde meer dan 180 recepten, zoals Gegrilleerde rode mul met tomatenvinaigrette, Togliatelle met sardines en olijven, Tonijn tortare, Griet in bier gepocheerd, evenals Tom Yam Goong, de beroemde Thaise pikante garnalensoep.

Vis hoort ook thuis op het menu te staan. Dus mag Vis! op geen enkele kookboekenplank ontbreken.

Auteur | W. Black
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780747220930
Boekomslag voor ISBN: 9789059440159
Boekomslag voor ISBN: 9789073191938
Boekomslag voor ISBN: 9789036636568
Boekomslag voor ISBN: 9789089898289


Boekn ©