Vis

Vis

Vis is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90recepten zijn opgedeeld in zeven categorieën: Fine dining, Chic, Bistro, Verfrissend, Exotisch, In water of zout, Gerookte vis en diversen.

In de gerechten klinkt duidelijk de stijl van Orieux door, hij maneuvreert tussen traditioneel en modern, zonder ooit zijn diepe overtuigingen uit het oog te verliezen: respect voor de natuur en de ontmoeting tussen land en zee.


Auteur | Gaël Orieux
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048820948
Boekomslag voor ISBN: 9789045216492
Boekomslag voor ISBN: 9789461562227
Boekomslag voor ISBN: 9789023016885
Boekomslag voor ISBN: 9789059567399
Boekomslag voor ISBN: 9789054263722


Boekn ©