De nieuwe smaken van de Japanse keuken

De nieuwe smaken van de Japanse keuken

De Japanse keuken staat erom bekend dat een gecht slechts met enkele, verse ingrediënten wordt bereid. Het heerlijke resultaat is dan ook vaak van een pure eenvoud. De rauwe vis die wordt geserveerd in gerechten als sashimi is hiervan wel het duidelijkste voorbeeld. Bovendien versaat Japanners als geen ander de kunst om een vis of stukje vlees om te toveren tot een culinair stilleven op tafel. En mocht u denken dat het bereiden van Japanse gerechten moeilijk is- dankzij dit boek van de Française Colette Rossant wordt het juist verbazingwekkend eenvoudig!

Auteur | Colette Rossant
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789024370429
Boekomslag voor ISBN: 9789027490339
Boekomslag voor ISBN: 9789058312884
Boekomslag voor ISBN: 9789043511902
Boekomslag voor ISBN: 9789058312112
Boekomslag voor ISBN: 9789054263784


Boekn ©