De smaak van de zee

De smaak van de zee

In 'De smaak van de zee' toont Rick Stein, bekend door zijn kookprogramma bij de BBC, aan dat het thuis bereiden van vis niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn. Hij laat zien dat het bereiden van vis niet alleen eenvoudig is, maar dat het resultaat ook ongelooflijk smakelijk en gezond is. In dit boek geeft Rick Stein een aantal 'klassieke' recepten als Bouillabaisse en Zalm met zuring-saus, maar zijn grote talent komt vooral tot uiting wanneer hij verse vis met simpele ingrediƫnten combineert zoals in gerechten als mosselen-, prei- en saffraansoep, gefrituurde rode mul met citroengras, chilis, knoflook en gember en verse krabsalade met komkommer en andijvie. Ook basisrecepten voor bijvoorbeeld rouille, sauce tartare of ansjovisboter ontbreken niet.

Auteur | Richard Stein
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043912730
Boekomslag voor ISBN: 9789055014347
Boekomslag voor ISBN: 9789043908108
Boekomslag voor ISBN: 9789043911214
Boekomslag voor ISBN: 9789062558476
Boekomslag voor ISBN: 9780563522133


Boekn ©