Nieuwe Smaken Van De Zee

Nieuwe Smaken Van De Zee

De opvolger van het succesvolle kookboek De smaak van de zee, winnaar van de Good Food Award for Cookery Book of the Year.
Opnieuw laat de beste viskok van Engeland (en ver daarbuiten), bekend van zijn hooggewaardeerde kookprogramma's bij de BBC, zien dat vis niet alleen bijzonder smakelijk is, maar ook eenvoudig te bereiden.
in Nieuwe smaken van de zee vindt u klassiekers als Mediterrane vissoep en Kabeljauw met rode wijnsaus, maar ook moderne gerechten, zoals Baarsfilet op een bedje van knapperige risottocake en saffraansaus en Geroosterde zeeduivel met parmaham en zuurkool.
Rick Stein liet zich ook inspireren door zijn reizen in Äustralië en Azië. Pittige en exotische recepten als Geftituurde garnalenwontons met chili-jam en Bruschetta van ansjovis met tomaat en rode uien zijn hiervan het overheerlijke resultaat.
Verrukkelijke toetjes als een Perenbavarois met verse passievruchten-coulis en een aantal onmisbare basisrecepten maken van Nieuwe smaken van de zee een meer dan compleet kookboek.

Auteur | Richard Stein
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022833643
Boekomslag voor ISBN: 9789055013159
Boekomslag voor ISBN: 9789085740360
Boekomslag voor ISBN: 9789064071560
Boekomslag voor ISBN: 9781405400749
Boekomslag voor ISBN: 9789048307876


Boekn ©