Amuses

Amuses

De lekkerste voorafjes
Een amuse is een klein gerechtje dat voor een maaltijd wordt geserveerd, ter bevordering van de spijsvertering. Het woord amuse komt van het Franse amuse bouche, dat ‘vermaak voor de mond’ betekent.
Veel goede restaurants serveren voor de maaltijd een amuse, om de smaakpapillen te stimuleren en de gasten vast in de stemming te brengen voor al het heerlijks dat hun nog te wachten staat. Amuses worden geserveerd op speciaal amusebestek of -servies. In dit boek vindt u de heerlijkste en prachtigste gerechtjes om zelf te maken. U kunt de amuses van tevoren klaarmaken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789054263838
Boekomslag voor ISBN: 9789059202603
Boekomslag voor ISBN: 9789059648807
Boekomslag voor ISBN: 9789049401238
Boekomslag voor ISBN: 9789461430304
Boekomslag voor ISBN: 9789048302987


Boekn ©