Het gouden amuse boek

Het gouden amuse boek

Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant ’t Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om uw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto’s.
Wat dacht u van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?

Allemaal overheerlijk!

En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.

Auteur | Den H. engelsen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789054269465
Boekomslag voor ISBN: 9789049401238
Boekomslag voor ISBN: 9789054263098
Boekomslag voor ISBN: 9789059648807
Boekomslag voor ISBN: 9789059202603
Boekomslag voor ISBN: 9789000355754


Boekn ©