Grieks koken

Grieks koken

De heerlijkste ingrediënten afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied worden in de Griekse keuken gecombineerd: citroenen, knoflook, olijven, tomaten, aubergines, lamsvlees en vis, dikwijls verrijkt met specerijen uit het Midden-Oosten. In dit boekje vindt u hartige gerechten die de Grieken helpen om in de winter ijzige windvlagen te trotseren, zoals moussaka, maar de beroemdste Griekse gerechten smaken over ter wereld het beste bij warm weer.

Auteur | A. Wilson
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048320745
Boekomslag voor ISBN: 9789464351101
Boekomslag voor ISBN: 9789081650106
Boekomslag voor ISBN: 9789055136155
Boekomslag voor ISBN: 9789076685410
Boekomslag voor ISBN: 9789048308378


Boekn ©