Recepten Van Italiaanse Osteria S

Recepten Van Italiaanse Osteria S

In dit eerste, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u mer dan vijfhonderd recepten, afkomstig van traditionele specialiteitenrestaurants uit alle twintig regio's die het land telt. Agnolotti met een vulling van stoofvlees, couscous uit Trapani, gans met kastanjes, polenta met kaas uit Oropa, lamsvlees met gemarineerde radicchio di Treviso, rode zeebrasem in gek water, Sardijnse pasta met saffraanslakken uit Sassari , tagliolini met truffel en forelfilet, Napolitaanse ricottataart...

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789054667063
Boekomslag voor ISBN: 9789053305638
Boekomslag voor ISBN: 9789057203701
Boekomslag voor ISBN: 9789054669333
Boekomslag voor ISBN: 9789053304907
Boekomslag voor ISBN: 9789053304150


Boekn ©