Recepten Van Italiaanse Osteria S

Recepten Van Italiaanse Osteria S

In dit eerste, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u meer dan vijfhonderd recepten, afkomstig van traditionele specialiteitenrestaurants uit alle twintig regio's die het land telt. Agnolotti met een vulling van stoofvlees, couscous uit Trapani, gans met kastanjes, polenta met kaas uit Oropa, lamsvlees met gemarineerde radicchio di Treviso, rode zeebrasem in gek water, Sardijnse pasta met saffraanslakken uit Sassari, tagliolini met truffel en forelfilet, Napolitaanse ricottataart... U kunt het zo gek niet bedenken of er is in dit boek iets over te vinden. Hoewel sommige recepten uiteraard eenvoudig te maken zijn, vergen andere zeker enige vaardigheid. Maar wie zich in dit boek verdiept en de tijd neemt om de juiste ingrediƫnten te zoeken, vindt een wereld van fantastische gerechten. Een boek voor de ware genieters dus en... het eerste deel van een fraaie reeks. De uitgebreide registers maken dit kloeke werk tot een praktisch kookboek. Zo zijn opgenomen een register van alle gerechten (in het Nederlands zowel als het Italiaans), alsmede registers per soort gerecht, d.w.z. apart op op antipasti/eenpansgerechten/bijgerechten, voorgerechten, pastagerechten, hoofdgerechten, sausen en conserven en desserts. De registers op geografische herkomst van het gerecht (op plaatsnaam, resp. provincienaam en regionaam) bieden bovendien de gelegenheid om het boek te gebruiken ter voorbereiding van een culinaire reis door Italiƫ.

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789491126079
Boekomslag voor ISBN: 9789053304143
Boekomslag voor ISBN: 9789059566279
Boekomslag voor ISBN: 9789030504627
Boekomslag voor ISBN: 9789053304907
Boekomslag voor ISBN: 9789048844906


Boekn ©