Nagerechten en gebak van Italiaanse osetria's

Nagerechten en gebak van Italiaanse osetria's

Voor het maken van verfijnde patisserie moet men beschikken over een speciaal talent. Maar om traditionele zoetigheid te bereiden zijn goede recepten en uitstekende ingrediënten voldoende en moet men slechts leren de juiste procedure te volgen. Dit alles vindt men in dit fantastische boek, dat Slow Food Italië gemaakt heeft in nauwe samenwerking met ambachtelijke 'helden van de smaak' en de koks van Italiaanse osteria's.
Het is het vierde deel in de onovertroffen reeks dikke Slow Food-kookboeken. 620 lekkerbekrecepten van de allerbeste soort.

Auteur | Onbekend Auteur
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000347803
Boekomslag voor ISBN: 9789401487139
Boekomslag voor ISBN: 9789053304143
Boekomslag voor ISBN: 9789491126079
Boekomslag voor ISBN: 9789021561707
Boekomslag voor ISBN: 9789463290111


Boekn ©