De authentieke Siciliaanse keuken bij La Botte

De authentieke Siciliaanse keuken bij La Botte

Familierestaurant La Botte is al jaren een begrip in Limburg en omstreken. Chef Vincenzo Giacomazza kwam op huwelijksreis naar familie in Waterschei, en hij keerde niet meer terug naar Sicilië.

Hij opende restaurant La Botte in Genk. Het restaurant verwierf snel naam, en ondertussen staan naast Vincenzo ook zijn zonen Giuseppe en Gaspare mee in de zaak. In de open keuken van het restaurant staan de huisgemaakte pasta’s en gebak centraal, evenals het gebruik van dagverse groenten, vlees en vis.

Auteur Erik Verdonck trok met Vincenzo terug naar Sicilië, naar de roots van de familie en de Siciliaanse keuken. Wat maakt die zo bijzonder, wat geeft de recepten die unieke toets die je enkel in Sicilië vindt? Het volledige familieverhaal, maar ook de heerlijke recepten uit de authentieke Siciliaanse keuken, vind je in dit prachtig geïllustreerde boek.

Auteur | Erik Verdonck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043903110
Boekomslag voor ISBN: 9789024594696
Boekomslag voor ISBN: 9789061129387
Boekomslag voor ISBN: 9789461431646
Boekomslag voor ISBN: 9781788791175
Boekomslag voor ISBN: 9789058267092


Boekn ©