Ei
Voedzaam, heerlijk en afzonderlijk verpakt: eieren zijn oer-superfood.
Een ei doet aan onze kindertijd denken: het is waarschijnlijk het eerste wat we leren klaarmaken. Eieren eten we voor we naar ons werk gaan en als we 's avonds laat trek krijgen.
Dit boek geeft eieren het respect dat ze verdienen. Enkele voorbeelden zijn ontbijtkedgeree, groene shakshuka voor de lunch en krabsoufflé als avondmaal, gevolgd door îles flottantes. Elk recept is snel te bereiden, gaat vergezeld van een foto en is duidelijk beschreven. Eenvoudig of chic: elke maaltijd begint en eindigt met een ei.
Een ei doet aan onze kindertijd denken: het is waarschijnlijk het eerste wat we leren klaarmaken. Eieren eten we voor we naar ons werk gaan en als we 's avonds laat trek krijgen.
Dit boek geeft eieren het respect dat ze verdienen. Enkele voorbeelden zijn ontbijtkedgeree, groene shakshuka voor de lunch en krabsoufflé als avondmaal, gevolgd door îles flottantes. Elk recept is snel te bereiden, gaat vergezeld van een foto en is duidelijk beschreven. Eenvoudig of chic: elke maaltijd begint en eindigt met een ei.
Auteur | | Lucy O'Reilly |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |