Op het menu - Ei op het menu

Op het menu - Ei op het menu

?Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk. Voor de klassiekers klopte hij bij enkele bekende Belgische en Nederlandse topchefs aan, en ook cocktails kregen een welverdiende plaats in Ei. Foodfotograaf Kris Vlegels zorgde voor de krachtige foto's in dit tijdloze kijk- en kookboek.

Auteur | Luc Hoornaert
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789046827932
Boekomslag voor ISBN: 9789045209814
Boekomslag voor ISBN: 9789048314096
Boekomslag voor ISBN: 9789022336755
Boekomslag voor ISBN: 9789059561625
Boekomslag voor ISBN: 9789461430762


Boekn ©